Dags att anmäla till vårens träningar
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Tennisklubb
- Klubben för hela familjen

HTKs Äventyrsprogram
Alla gillar äventyr

Helsingborgs Tennisklubb tror mycket på gemensamma sociala aktiviteter där alla får lära känna varandra och kanske får vänner för hela livet.

 

Ett detaljerat Äventyrsprogram kommer inför varje termin tillsammans med övrig träningsinfo.

 

Här kommer du till ANMÄLAN

Racketsportsturnering 23 april
2022-04-11 09:30

För alla ungdomar 13 år och äldre arrangerar vi en turnering i olika racketsporter, tennis, padel, badminton och bordtennis lördagen 23 april kl 15-17. Målsättningen är att ha kul, spela matcher under lättsamma former och träffa nya kompisar. 

 

Anmälan görs via formulär ovan senast 19 april. Ange i anmälan att den avser Racketsportsturnering.

Intensiv träning i Påsk för vuxna - 11-13 april
2022-03-17 13:05

Ta chansen och slipa till din tennisform under påskveckan med intensivträning 3 dagar i rad.  Du kan välja att spela 1-2 timmar/dag och vi sätter ihop grupper efter spelnivå och önskemål. 

 

Anmälan via länk ovan senast 6 april. 

Påskblixten - 13 april
2022-03-17 13:00

13 april arrangerar vi Påskblixten, en dubbelblixt för de som vill spela matcher under lättsamma former. Man kommer spela flera kortare matcher och byter med- och motspelare efter varje match så man får träffa på nytt folk. 

 

Denna aktivitet är gratis för alla spelare i Seniortennis men Påskblixten vänder sig till alla vuxna, abonnenter i Olympiahallen, tennisföräldrar mm. Anmälan görs via formulär ovan senast 8 april.

Aprilträffen 1 april - extraträning för alla vuxna
2022-03-09 14:07

Fredagen 1 april arrangerar vi Aprilträffen, en träningskväll för alla vuxna i HTK. Här har du möjlighet att träna intensivt i två timmar mellan kl 18-20 med HTKs tränare.

 

Du kommer att få träna på olika moment och det finns även möjlighet att stifta nya bekantskaper och träffa nya träningskamrater. 

 

Anmälan görs på formulär via länken ovan, ange Aprilträffen i anmälan. Sista anmälan 28 mars. 

 

För frågor, ta kontakt med Fredrik på fredrik@htktennis.com.

Tennis- och Padelkväll
2022-03-02 13:58
Missa inte att anmäla er till tennis- och padelkväll

Lördagen den 12 mars är det dags för nästa del i HTKs äventyrsprogram. Vi kommer att annordna Tennis- Och Padelkväll på Olympiahallen för alla ungdommar 13 år och äldre. 

Denna roliga kväll är gratis för alla spelare i ungdomstennis och Teen Academy för övriga tillkommer en avgift på 100 kr.

 

Så missa inte att anmäla er till denna roliga aktivitet.

 

Anmälan hittar ni här  och ska ske senast 8 mars.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sociala medier
Aktuellt
HTKs Sponsorer