Anmäl till Sommartennis är nu öppen
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Tennisklubb
- Klubben för hela familjen

Samarbetspartners

HTK är en klubb för hela familjen där kärnvärdena är Glädje, Gemenskap, Jämställdhet och Utveckling. HTK jobbar med låga trösklar så att alla skall kunna komma till oss och prova på tennis. För de allra yngsta så kan man spela under hela året för endast ett familjemedlemskap. Vi tror också att om man både ser och låter våra medlemar känna sig behövda så skapar vi en mötesplats där fler vill vara och ta plats. Genom olika satsningar som tex vårt Äventyrsprogram, Ungdomsledarprogram, HBG Alliansen och Tennis i HBG gör vi mer än "bara" spelar tennis där våra medlemmar lär känna varandra och kanske hittar nya vänner för livet.

 

 

Är du delaktig i ett företag som delar våra värderingar så får ni gärna kontakta klubbchef Marcus Lindberg, marcus@htktennis.com eller på 0734-217221 för en lunch och mer information om Helsingborgs TK.

 
Sociala medier
HTK smått och gott
Friends of HTK